Somettamisen mestari palveluksessanne!

Keskity olennaiseen ja jätä sisällöntuotanto Somehiiren huoleksi. Alla muutamia nykyaikaisia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.

Rekryvideot

Haluatko vauhdittaa rekrytointejasi? Hyvä rekryvideo on samalla myös sekä sisäistä että ulkoista viestintää. Somessa rekryvideot saavat aina positiivista huomiota!

Rekryvideo 350 euroa + alv 24%

3 kpl kerralla 950 euroa + alv 24%

Meillä töissä -työntekijävideot

Työntekijän haastattelu sekä kuvituskuvat työskentelystä ja yrityksestä avaavat mielenkiintoisia näkökulmia yritykseen ja on monikäyttöinen, pitkäikäinen tuote.

Yksi video 350 euroa + alv 24%

Kolme videota kerralla 950 euroa + alv 24%

Referenssit haltuun -asiakaskokemusvideot

Hyvä referenssi on kuin kultakimpale. Se myy palvelusi paremmin kuin sinä itse siihen koskaan pystyt. Napakalla videolla onnistut parhaiten sekä somessa että myyntineuvottelussa!

Yksi video 350 euroa + alv 24%

3 kpl kerralla 950 euroa + alv 24%

CV-video

Nykyisin voit hyvin esitellä itsesi ja osaamisesi tulevalle työnantajalle tai yhteistyökumppanillesi myös videon avulla. Ammattilainen tekee siitä sellaisen, että se on ilo lähettää nähtäväksi. Ensivaikutelma on tärkein!

Videon hinta on 350 euroa + alv 24%

Somehiiren kuukausisopimus

Älä enää stressaa somesta! Somehiiri paneutuu yritykseesi ja tuottaa kanaviisi laadukasta, monipuolista materiaalia. Päivän kuukaudesta Somehiiri teillä, tuloksena noin viikottain laadukasta julkaistavaa tileilläsi, joista on helppo tehdä myös maksettua ja toimivaa somemainontaa. Mitä tutummaksi tullaan, sen helpommin voin auttaa myös aiheiden ideoinnissa. Helppoa ja lisäksi mukavaa!

Vain 575 e + alv 24% / kuukausi

Asiantuntija-artikkelit

Onko sinulla jotain uutisoitavaa yrityksessäsi? Takkuaako omasta toiminnasta kirjoittaminen? Somehiiri auttaa tässäkin. Näitä artikkeleita voit hyödyntää nettisivuillasi, LinkedInissä, asiakaslehdissä ja muissa medioissa. Ne voit helposti puffata myös medioille valmiina juttukokonaisuuksina, jotka he voivat vain julkaista. Juttuun tulee myös painokelpoiset, laadukkaat valokuvat. Hinta pituudesta riippuen 350 euroa + alv 24% / a4 arkin verran tekstiä, kuvat kaupan päälle!

Ja toki näiden lisäksi voimme räätälöidä juuri tarpeisiisi melkeinpä mitä tahansa.

Esim. asiakaslehden toimittaminen, kaikki yrityksen valokuvaukset - you name it, I do it!

Näistä lisätietoa ja referenssejä löydät sivuilta www.janica.fi

Esimerkkihinnat Oulun seudulle. Kauemmas liikuttaessa + kohtuullinen matkakorvaus.